• Adresa:
  • Batar 53,
  • 76318 Glavičice
  • Telefon:
  • + 387 (0) 55 551 485 Biro
  • + 387 (0) 55 551 504 Lokal Glavičice
Prozori

Prozori

Aluminijumski prozori idealno su rešenje za ostakljivanje većih površina. Čvrstoća materijala i postojanost garant su kvaliteta koji ne zahteva posebna održavanja. Kao takvi aluminijumski prozori našli su primenu u gotovo svim poslovnim prostorima, trgovinama i halama.

Grilje

Grilje

Sistem sa fiksnim lamelama, koji se montira direktno na zid. Izuzetne jačine i stabilnosti zahvaljujući tehnici spajanja i kvalitetnom okovu. Odlična zaštita od sunca, vrućine, hladnoće kao i vremenskih neprilika.

Prozorske Klupice

Prozorske Klupice

Bilo da se radi o novoj gradnji ili renoviranju - prozori moraju ispuniti najveće zahteve. Prozorske klupice proizvedene su u patentiranom postupku kao delovi pod visokim pritiskom. Otporni su na stvaranje vlage, dimenzionalno stabilani i izdržljivi. Naše prozorske klupice u svakom pogledu predstavljaju kvalitet.

Klizni Prozori

Klizni Prozori

Klizni prozori predstavljaju odlično rešenje za uštedu prostora i dobro dihtovanje. Mehanizam funkcioniše tako što prilikom otvaranja krilo se prvo odvoji od štoka prema unutrašnjosti prostorije, a zatim može da klizi u stranu.

Klizna Vrata

Klizna Vrata

Klizna vrata odlično prošire unutrašnjost ka spolja i daju širok i prostran obllik prozora. Priroda i bašte postaju deo svakodnevnog života, čak i u lošim vremenskim uslovima i u zimskim mesecima. U lepom vremenu možete jednostavno da otvorite celokupnu površinu.

Ulazna Vrata

Ulazna Vrata

Nudimo raznolika rešenja ulaznih vrata – od klasičnih rešenja preko sigurnosnih do protivpožarnih i senzorskih vrata za tržne centre i prometne prodavnice.

Balkonska Vrata

Balkonska Vrata

Balkonska vrata mogu imati specijalne karakteristike u koje spadaju zaključavanje, otvaranje spolja i iznutra, ugrađen sigurnosni sistem za zaključavanje itd.

Rolo Vrata

Rolo Vrata

Rolo vrata zauzimaju malo mesta iznad otvora. Kompaktno se namotavaju iza grede. Bočno i na plafonu se time ne gubi vrijedna površina.

Segmentna Vrata

Segmentna Vrata

Kada kupujete sekciona vrata iz našeg asortimana možete biti sigurni da su u njih utkane sve vrijednosti koje stoje iza imena. Pored vrhunskog kvaliteta i funkcionalnosti sekciona vrata karakteriše i izuzetan estetski izgled koji se savršeno uklapa u celokupan ambijent Vašeg objekta. 

Sistemi provjetravanja

Sistemi provjetravanja

Plijesan u kući ili u stanu nastaje kada su građevinski delovi stalno vlažni i ne mogu da se isuše. Za rešenje ovog problema nudimo posebne ventilatore koji regulišu izmenu zraka prema uslovima okoline i ostvaruju optimalnu prostornu klimu.

Roletne

Roletne

U našoj ponudi imamo veliki izbor tipova roletni. Pored najosnovnijih rješenja uz koja dobijate najbolju zaštitu od sunčeve svjetlosti i Vaš dom ili poslovni prostor činite mjestom prijatnim za rad ili boravak, nudimo i dodatnu zaštitu u vidu komarnika.

Žaluzine

Žaluzine

Spoljašnje žaluzine efikasan sistem zaštite kako od toplote direktnog sunčevog uticaja, jer onemogućavaju zagrijevanje stakla, za razliku od unutrašnjih žaluzina. Sa druge strane lako je regulisanje količine svijetla koje prodire u prostoriju sa mogućnošću visokog stepena zamračenja prostorije

Komarnici

Komarnici

Komarnici su jednostavno rješenje za učinkovito sprječavanje ulaska komaraca i ostalih insekata u prostorije. Prikladni su i za stambene i za poslovne prostore, gdje god postoji potreba za zaštitom od insekata uz nesmetan prolazak zraka kroz otvorene prozore ili vrata.

Ukoliko imate pitanja o uslugama ili imate određenu poteškoću
kontaktirajte nas putem web forme.

KONTAKT