• Adresa:
  • Batar 53,
  • 76318 Glavičice
  • Telefon:
  • + 387 (0) 55 551 485 Biro
  • + 387 (0) 55 551 504 Lokal Glavičice

Odricanje

Ne preuzimamo odgovornost za tačnost, potpunost i blagovremenost dostavljenih informacija. Svaka odgovornost, posebno za svaku štetu ili posledice koja proizilaze iz korištenja ponude na našoj web stranici, je isključena. Uprkos pažljivoj kontroli sadržaja, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj spoljašnjih linkova. Sadržaj spoljašnjih linkova je isključivo odgovornost njihovih operatera. Sve informacije bez garancije.

Autorska prava

Svi članci i ilustracije objavljene na našoj web stranici su zaštićeni autorskim pravima. Svaka upotreba koja nije dopuštena zakonom o autorskim pravima zahteva prethodnu pismenu saglasnost provajdera. Ovo se posebno odnosi na dupliranje, obradu, prevođenje, skladištenje ili reprodukciju sadržaja u bazama podataka ili drugim elektronskim medijima i sistemima. Štampanje, fotokopije i preuzimanja web stranica mogu se vršiti samo za ličnu, privatnu i nekomercijalnu upotrebu.

Lični podaci

Prilikom posećivanja naše web stranice mi obično nemamo potrebu da prikupljamo nikakve Vaše lične podatke. Koristimo samo informacije o imenu vašeg Internet provajdera i o web stranicama koje pregledate na našem sajtu. Kao korisnik interneta ostali ste anonimni, jer mi samo procenjujemo ove podatke u statističke svrhe (npr. Broj prikaza za pojedinačne web stranice).

Veze ka drugim sajtovima

Naša web stranica sadrži linkove ka drugim sajtovima - jasno prepoznatljive. Što se tiče povezivanja sa web stranicama drugih provajdera, mi nemamo uticaja na njihov sadržaj. Prema tome, za njihov sadržaj ne može se dati nikakva garancija ili odgovornost. Sadržaj ovih stranica je uvek odgovornost odgovarajućeg provajdera ili operatora stranica. Linkovi ka stranicama su provereni u vreme linkovanja za eventualna kršenja zakona i prepoznatljive povrede. Nelegalni sadržaj nije bio prepoznatljiv u trenutku linkovanja. Međutim, trajna kontrola sadržaja linkovanih stranica nije razumna bez konkretnih dokaza o kršenju. Nakon obaveštenja o kršenju zakona na takvim linkovima, linkovi se odmah uklanjaju.

Kolačići

Naše web stranice koriste više kolačića. Oni služe kako bi se naša ponuda učinila korisnijom, efikasnijom i sigurnijom. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na Vašem računaru i čuvaju u Vašem pretraživaču (lokalno na hard disku). Ovi kolačići omogućavaju nam da analiziramo kako korisnici koriste naše web stranice. Tako možemo dizajnirati sadržaj web sajta prema potrebama posetilaca. Kolačići takođe omogućavaju da izmerimo efikasnost datog oglasa i da ga postavimo prema interesima korisnika, na primer. Većina kolačića koje koristimo su takozvani "kolačići sesije". Ovi podaci će biti obrisani automatski nakon posete. Većina web pretraživača automatski prihvata kolačiće. Obično možete promeniti podešavanja pretraživača ako ne želite da šaljete informacije. Još uvek možete koristiti ponude naše web stranice bez ograničenja.

Korišćenje Google analitike

Ova web stranica koristi Google analitiku, uslugu web analitike koju pruža Google Inc. ("Google"). Google analitika koristi takozvane "kolačiće", tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem računaru i koje omogućavaju analizu korištenja web stranice od strane Vas. Informacije koje generiše kolačić o vašoj upotrebi ove web stranice obično se šalju na Google server u SAD i tamo se čuvaju. Međutim, ako je IP anonimizacija aktivirana na ovoj web stranici, Google će uskoro skratiti vašu IP adresu u državama članicama Evropske unije ili u drugim ugovornim državama Sporazuma o Evropskom ekonomskom prostoru. Samo u izuzetnim slučajevima će se puna IP adresa poslati na Google server u SAD-u i skratiti tamo. U ime operatera ove web stranice, Google će koristiti ove informacije kako bi ocenio vašu upotrebu web stranice, sastavio izveštaje o aktivnostima na web lokaciji i pružao druge usluge vezane za aktivnost web stranice i korištenje interneta operateru web stranice. IP adresa koju Google analitika obezbeđuje neće se spojiti sa drugim Google podacima. Možete sprečiti skladištenje kolačića odgovarajućom postavkom vašeg pretraživača; međutim, imajte na umu da ukoliko ovo učinite, možda nećete biti u mogućnosti da koristite sve funkcije ove web stranice. Takođe možete sprečiti generisanje cookie-a koji se odnose na Vaše korištenje web stranice Google i obrade ovih podataka od strane Google-a, preuzimanjem i instaliranjem dodatka za pretraživač koji je dostupan na linku. Trenutna veza je http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.